Om oss

OM OSSVI ERBJUDER HÖGKLASSIGA KURSER, GUIDNINGAR MED MERA.

VI ALLA HAR ETT GEMENSAMT INTRESSE OCH MÅL:


"KUNDUPPLEVELSE I VÄRLDSKLASS"


JOHAN SÖDERBERG


Johan har nog gjort allt som går att göra inom flugfisket. Han har drivit Flugfiskebutik, Drivit Flugfisketidning (Flugfiske i Norden) Drivit guidade resor till Sverige, Norge och Slovenien där han även guidade, Driver Flugfiskekurs tillsammans med Martin Lindström sedan 2006 och nu är han även en av produktutvecklarna för det nya flugfiskemärket Nam Products AB.

Johan är en erfaren, pedagogisk och omtyckt instruktör/Guide som helst fiskar vild öring i åar och bäckar men läggar även många timmar utefter kusten på jakt efter havsöring samt i Risvedens vackra regnbågssjöar som han inte bor så långt ifrån.

Flugfiskat sedan 1988, jobbat som guide, kastinstruktör sedan 2006.

MARTIN LINDSTRÖM


Martin är som Johan en mångsysslare när det kommer till flugfiske. Martin är upphovsmannen bakom flugfiskekurs.se samt har drivit en egen flugfiskebutik i Kungsbacka.

Martin är en allsidig flugfiskare, han har snart flugfiskat på alla våra kontinenter, han är  mer eller mindre uppväxt med flugfiske då hans far är en hängiven flugfiskare.

Martin är som Johan en erfaren, pedagogisk och omtyckt instruktör/Guide som helst fiskar havsöring eftersom som han inte bor så långt ifrån heta hotspots för havsöringen.

Flugfiskat sedan barnsben, jobbat som kastinstruktör sedan 2005.

TIM ANDERSSON


Tim är den nyaste rekryteringen hos oss men har stor erfarenhet av både kurser och guidningar. Tim är väldigt allsidig och duktig flugfiskare men har  havsöringsfisket som sin absoluta favorit, han har stor erfarenhet av fisket såväl på västkusten som på skånekusten.

Tim är uppväxt i Skåne med havsöringsfisket nära till hands och har stor erfarenhet av fisket på skånekusten. 

Tim ansvarar för stor del av vår havsöringsverksamhet och har även guidningar med båt.

Tim är en väldigt pedagogisk och omtyckt instruktör och likt oss andra väldigt omtyckt och med stor erfarenhet.


Tim har flugfiskat sedan barnsben.

PETER ALEXANDERSSON


Peter är förmodligen en av sveriges mest hängivna flugfiskare, han fiskar, binder flugor eller guidar/instruerar på all ledig tid. Peter fiskar i princip allt som går att flugfiska oavsett vilken världsdel han befinner sig i. 

Peter är väldigt kunnig och duktig instruktör som riktar sig främst åt er som vill lära allt, och då menar vi allt som har med havsöring på västkusten att göra. Tror inte någon slår han på fingrarna när det kommer till havsöringsfisket.

Peter har varit en del av flugfiskekurs.se de senaste 8 åren och är väldigt omtyckt av alla.


Peter har över 37 års erfarenhet